Imágenes

Nova programació de tallers per a dones a Badalona Sud: Som dones. Som veïnes

som dones som veïnesEl proper 20 de setembre comencen els tallers adreçats als col•lectius de dones a Badalona Sud. La programació Som dones, Som veïnes, ofereix aquest trimestre de tardor tres tallers orientats a fomentar la cohesió entre dones de diferents procedències i un espai de trobada i de relació per a les dones. Tots tres són gratuïts i tenen places limitades. Per tal d’assistir-hi només cal fer la inscripció a les oficines del Consorci Badalona Sud o al Casal Cívic de la Generalitat, La Rampa, on es desenvoluparan les classes.

 

La Festa de Sant Jordi a Badalona Sud

El proper dia 21 d’abril els barris de Badalona Sud celebraran la diada de Sant Jordi amb una festa que sota el nom de “Sant Jordi De Fàbula! Llibres, dracs i roses per la Convivència”, dinamitza l’espai públic per promoure la convivència i l’expressió del pluralisme cultural.

Sant Jordi

El Pla Educatiu d’Entorn de Sant Roc, el Districte 6, El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Badalona el Consorci Badalona Sud, i el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI), treballen amb la xarxa territorial i amb els veïns i veïnes dels barris del sud de Badalona per impulsar accions territorials que fomentin la convivència, la cohesió social, el diàleg intercultural i el suport a la ciutadania.

Amb les paradetes de llibres a l’entorn de la Biblioteca de Sant Roc, de la mà de la Fundació Ateneu Sant Roc, infants i joves d’escoles i entitats, famílies, ciutadans podran gaudir de la Diada al seu barri.