Enlaces

XERRADA INFORMATIVA: RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

XERRADA INFORMATIVA: RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

El Parlament de Catalunya ha aprovat recentment la Llei de Renda Garantida de Ciutadania que reconeix el dret a uns ingressos mínims a tots el ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Per aquest motiu la Plataforma Ciutadana Sant Roc Som Badalona i CCOO del Barcelonès Nord, convida a tots els veïns i totes les veïnes interessats/des a aquesta xerrada per tal d’informar i aclarir tots aquells aspectes importants sobre la Llei.

Si vols saber qui pot cobrar-la i com demanar-la, quants diners es poden cobrar o el que es necessita per tal de poder accedir a la prestació, vine el  dimarts 26 de setembre a les 18:00h al Centre Cívic Sant Roc, 1a. Planta del Mercat de Sant Roc (Sant Joan Evangelista, 10-12)

RECORDA:

DIMARTS 26 DE SETEMBRE A LES  18:00H 

CENTRE CÍVIC SANT ROC

I Curs d’estrangeria

El passat dijous 27 d’abril, va tenir lloc la primera sessió del I Curs d’estrangeria adreçat a tècnics/ques. El curs està organitzat pel Consorci Badalona Sud, mitjançant el seu servei de Punt d’informació i assessorament de persones nouvingudes “de tot arreu”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i el Departament d’immigració.

El curs consta de 4 sessions on hi participen professionals de l’àmbit per a donar a conèixer les actualitzacions en la llei d’estrangeria.

La primera sessió va ser un èxit amb l’assistència de tècnics de l’àmbit públic i privat, tant de Badalona com de municipis propers.

de tot arreu1Les properes sessions són:

  • 4 de maig- Renovacions/ modificacions, Règim comunitari/Nacionalitat
  • 18 de maig- Protecció internacional
  • 25 de maig- Reagrupament familiar

La formació s’imparteix al Centre Cívic Can Cabanyes en horari de 9.30h a 12h.

Per inscriure’s: nouvinguts@badalonasud.cat/ Telf. 93 460 41 04